PRAVILA PRIVATNOSTI

ELEMENTUM VITAE d.o.o. kao vlasnik stranice www.upakiraj.me se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke ELEMENTUM VITAE d.o.o. kao vlasnika web stranice upakiraj.me i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi web shop i trgovina ambalažom Upakiraj.me.

Stranica služi kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. ELEMENTUM VITAE d.o.o. (Upakiraj.me) ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

ELEMENTUM VITAE d.o.o. (Upakiraj.me) ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta djelatnika tvrtke.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

 

IZJAVA SIGURNOSTI

ELEMENTUM VITAE d.o.o. (Upakiraj.me) se obvezuje primjenjivati makisimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

ELEMENTUM VITAE d.o.o. (Upakiraj.me) ni u jednom trenutku ne traži podatke i brojeve Vaših kartica, računa i sl. Plaćanje vršite isključivo putem Vašeg internet bankarstva i to nakon što zaprimite službenu potvrdu narudžbe/predračun (ukoliku pri odabiru plačanje kod predaje narudžbe izaberete opciju plačanja internet bankarstvom).