PRAVILA PRIVATNOSTI

Upakiraj.me se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogučnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici Upakiraj.me i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudo web shop i trgovina ambalažom Upakiraj.me.

Stranica služi kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Upakiraj.me ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Upakiraj.me ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web trgovine ili propusta sjelatnika Upakiraj.me.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

 

IZJAVA SIGURNOSTI

Upakiraj.me se obvezuje primjenjivati makisimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i spriječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

Upakiraj.me ni u jednom trenutku ne traži podatke i brojeve Vaših kartica, računa i sl. Plačanje vršite isključivo putem Vašeg internet bankarstva i to nakon što zaprimite službenu potvrdu narudžbe (ukoliku pri odabiru plačanje kod predaje narudžbe izaberete opciju plačanja internet bankarstvom).